Haberler

Sürpriz iddia!

Haber Tarihi: 7 Kas 2014

Sürpriz iddia!

ABD’li basın kuruluşu NBC’de yer alan bir haberde, Galatasaray'dan ayrılması gündemde olan Wesley Sneijder'e MLS takımlarından Toronto FC'nin talip olduğu ileri sürüldü. Habere göre, Kanada ekibi, Liverpool efsanesi Steven Gerard'ı da transfer listesine aldı.

Mali sorunlar nedeniyle Galatasaray'dan ayrılacağı iddia edilen Wesley Sneijder'e sürpriz bir teklif geldi. NBC’nin haberine göre, MLS ekiplerinden Toronto FC, Sneijder ile yakından ilgileniyor. Son bir yılda Jermain Defoe, Michael Bradley ve Gilberto gibi ünlü isimleri transfer eden Kanada ekibi, Sneijder’ın haricinde Liverpool’un efsanesi Steven Gerrard’ı da transfer listesine aldı.

Toronto FC yaptığı flaş transferlere rağmen bu sezon MLS’te Play-off’lara kalamadı. Takımda mutsuz olduğu iddia edilen Defoe’nun da tekrar Premier League’e dönmesi bekleniyor.

Japonlar da istiyor
Geçtiğimiz günlerde Sneijder için flaş bir iddia daha ortaya atılmış ve Japon basınında J-League ekiplerinden Tokyo FC’nin yıldız oyuncuyla ilgilendiği yazılmıştı.

Öte yandan şubat ayında Sports Illustrated'a bir röportaj veren Hollandalı yıldız bir gün MLS forması giyebileceğini belirtmiş ve "Amerika’yı seviyorum. Bir gün oraya gitmek ve MLS’te forma giymek isterim” ifadelerini kullanmıştı.