Haberler

Sürpriz kararını erteledi!

Haber Tarihi: 26 Eki 2014

Sürpriz kararını erteledi!

Galatasaray’da başkanlığa seçilen Duygun Yarsuvat’ın ekibinde olan Abdurrahim Albayrak, mazbatasını almadan Florya’ya gitme kararından vazgeçti.

Galatasaray’da yeniden görev yapacak ve Florya’da çalışacak olan Abdurrahim Albayrak, mazbata töreni öncesinde Florya’ya gitmeyecek.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurulda 1777 oy alan Prof.Dr. Duygun Yarsuvat, Galatasaray Kulübünün 35. başkanı olarak göreve gelirken, Yarsuvat’ın ekibinin önemli ismi Abdurrahim Albayrak ise hiç vakit kaybetmeden Galatasaray Futbol takımının başarısı adına harekete geçme kararı aldı. Futbolcuların yanında olup 1.5 yıldır Florya’da yalnız olan takıma hemen destek olma kararı alan Abdurrahim Albayrak, dün “Ünal Aysal başkanımdan özel izin alıp Florya’ya gidebilirim” demişti.  Ancak G.Saray’da futbolcuların ‘ağabey’ olarak görüp çok sevdiği idareci Abdurrahim Albayrak’ın bu kararından vazgeçtiği öğrenildi.

Mazbata töreni öncesinde bugün Florya’ya gitmeyen yeni idareci Abdurrahim Albayrak, G.Saray’ın akşam İstanbul Başakşehir deplasmanında oynayacağı maça giderek statta futbolcularına destek verecek.