Haberler

Saldırganın kimliği belli oldu

Haber Tarihi: 8 Oca 2015

Saldırganın kimliği belli oldu

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na bugün katıldığı bir toplantıda ayakkabı fırlatıldı. Kılıçdaroğlu, 'Emeklilerin Sorunları ve Çözüm Önerileri' konulu toplantıda kimliği belirsiz bir kişi tarafından saldırıya uğradı. Babasının sigortasız çalıştırıldığını söyleyen bir kişi Kılıçdaroğlu'na ayakkabı fırlattı.

“Bu düzenin Allah belasını versin” diyerek Kılıçdaroğlu’na ayakkabı fırlatan saldırgan korumalar tarafından etkisiz hale getirildi. Kılıçdçaroğlu saldırıya ilişkin, “Sanırım saldırganın akıl sağlığı yerinde değil” dedi. İki kez fırlatılan ayakkabının Kılıçdaroğlu’na isabet etmediği bildirildi.

Kılıçdaroğlu korumalarına nazik davranın uyarısında bulundu. Saldırganın kimliği hakkında henüz bir açıklama yapılmazken, saldırıyı tek bir partiye yönelik değil düzene istinaden refleks geliştirerek yaptığı bildirildi.

SALDIRGANIN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Saldırgan Yunus Emrah S'nin, babasının, CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak'ın kardeşinin kimya fabrikasında çalıştığını ifade ettiği, iş kazası sonucunda vücudunda yanıklar oluşan babasına, özlük haklarının verilmediğini öne sürerek, Kılıçdaroğlu ile görüşme talebinde bulunduğu öğrenildi.