Haberler

Saray'da isyan çıktı!

Haber Tarihi: 29 Eki 2014

Saray'da isyan çıktı!

Galatasaray Liv Hospital’da, 6 oyuncunun alacaklarının ödenmemesi nedeniyle kulübe ihtarname çekmesinin ardından, genç basketbolcular haricindeki tüm isimler aynı yola başvurdu. Geçen yıldan da alacakları bulunan Zoran Erceg iki gündür idmanlara çıkmadığı belirtildi.

Galatasaray’da sıkıntılı günler geçmek bilmiyor. Geçtiğimiz hafta alacakları nedeniyle kulübe ihtarname çeken 6 oyuncunun (Arroyo, Micov, Pocius, Jawai, Ender, Furkan) ardından, diğer basketbolcuların da hukuki prosedürü aksatmamak için aynı yola gittiği öğrenildi. Sarı-kırmızılı ekipte, altyapıdan yetişen gençler dışında tüm isimler hukuki işlem başlatırken, geçen yıldan da alacakları bulunan Zoran Erceg’in iki gündür idmanlara katılmadığı, bu yüzden teknik ekibin sıkıntı yaşadığı ileri sürüldü.

Bir hafta süre

Turkish Airlines Euroleague ve Türkiye Basketbol Ligi’nde kritik maçlara çıkan sarı-kırmızılı kulüpte, basketbol şubesindeki teknik ve idari ekip, oyuncuları, yeni yönetime en azından bir hafta süre tanımak için ikna etmeye çalışırken, huzursuzluğun iyice arttığı belirtildi. Oyuncuların büyük bir kısmı kendilerinden istendiği üzere hafta sonuna kadar aynı şekilde çalışmaya devam edeceklerini bildirirken, geçen yıldan alacakları bulunan, kendilerine söz verilen şampiyonluk primleri dahi ödenmeyen isimler ise idmanlardaki isteksizlikleriyle sıkıntı yaratıyor.

Gözler yeni yönetimde

Galatasaray’da gözler, yeni yönetimden gelecek müjdeli habere çevrilirken, 1 Kasım’a kadar ödeme yapılmazsa, oyuncuların hukuki olarak ayrılma hakkına sahip olmaları, teknik ekibi tedirgin ediyor.

Sarı-kırmızılılarda geçtiğimiz sezon da benzer sıkıntılar yaşanmış, ancak takımın Euroleague’deki başarılarının ardından belli miktarda ödemeler yapılarak, kriz bitirilmişti.