Haberler

Seçime Bir Kala Son Durum!

Haber Tarihi: 24 Eki 2014

Seçime Bir Kala Son Durum!

Sayın seyirciler Galatasaray yarın yeni başkanını seçecek! Adaylığı açıklayan alp Yalman ve Duygun Yarsuvat’tan birisi, sarı-kırmızılı kulübün yeni başkanı olacak. Galatasaray Lisesinde yapılacak oy verme işlemi 10’da başlayacak.

Galatasaray Yarın Başkanını Seçiyor

Alp Yalman ya da Duygun Yarsuvat’tan birisi sarı-kırmızılı kulübün yeni başkanı olacak. İki başkan adayı da, kongre üyeleriyle bir araya gelip projelerini anlatıyor. Ancak bir gerçek var ki, futbol takımıyla ilgili daha inandırıcı vaatlerde bulunan başkan adayı, diğerine göre bir adım öne geçecek.

İşte bu düşünce içinde olan Alp Yalman ve Duygun Yarsuvat yarın kongrede son kozlarını oynayacak. Vaatleriyle, kongre üyelerini etkileyip Galatasaray başkanlık koltuğuna oturmak isteyecek.

Daha düne kadar, teknik direktör Cesare Prandelli ile devam edeceklerini açıklayan Yarsuvat ve Yalman yarın büyük bir bomba patlatmanın planları yapıyor.

İşte En Büyük Kozları

Alp yalman ve Duygun Yarsuvat yarın kongrede büyük bir bomba patlatacak. Her iki isme de yakın kaynaklardan aldığımız bilgilere göre, Duygun Yarsuvat ve Alp Yalman’ın seçim kozları teknik direktörler olacak.

Yine aynı kişilerin iddiasına göre; Duygun Yarsuvat, Rumen Hoca Mircea Lucescu’nun adını yarın kürsüde açıklayacak.

Yarsuvat ayrıntılara da girip, “Sayın Lucescu ile Abdürrahim Albayrak görüştü. Eğer biz göreve gelirsek teknik direktör olarak takımın başında o olacak. Prandelli kaliteli bir insan ancak bazen kimyalar uymuyor. Onun da böyle bir sorunu oldu. Kendisine teşekkür edeceğiz” diyecek ve üyelerden destek isteyecek.

Duygun Yarsuvat cephesinde bunlar yaşanırken, Alp Yalman ve ekibi de boş durmuyor.

Yalman’ın seçim kozu ise Galatasaray’a şampiyonluklar kazandıran, Avrupa’da önemli işlere imza atan Mustafa Denizli. Alp Yalman ile Mustafa Denizli dün bir kez daha görüştü. Aldığımız bilgilere göre, Mustafa Denizli hazır kıta bekliyor.

Alp Yalman yarın yapılacak kongrede başkan seçilirse, Denizli iş başı yapacak ve Florya, tecrübeli teknik adama teslim edilecek. Bu arada başkan adayları boş durmuyor. Dün Galatasaray cemiyetinde konuşan Duygun Yarsuvat’ın hedefinde eski başkanlardan Adnan Polat ve yönetimi vardı.

Diğer başkan adayı Alp Yalman ise, 1905 Galatasaray’lı Yöneticiler ve İşadamları Derneği'nde üyelerle buluştu. Ancak katılım az olması nedeniyle Yalman konuşma yapmadı.

Öte yandan Galatasaray’ın olağan üstü seçimli genel kurulu yarın Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda yapılacak. Saat 10’da başlayacak oy verme işlemi 15’te sona erecek. Seçimde aidatlarını yatıran 6 bin 857 kulüp üyesi oy kullanacak.