Haberler

Sefa Kalya'dan olay açıklamalar

Haber Tarihi: 17 Kas 2014

Sefa Kalya'dan olay açıklamalar

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın son günlerde fazlasıyla yüklendiği GFB Grubundan Sefa Kalya Tvem Spor Ekibine çok özel açıklamalar yaptı. Tribünde ki olaylardan, kombine skandalına kadar bir çok konuya değinen Sefa Kalya, Aziz Yıldırım için çok ağır sözler kullandı.

Tvem Spor Ekibinden Nihat Erence’nin yaptığı özel röportajdan önemli başlıklar şu şekilde;

Genç Fenerbahçeliler neden aforoz edildi?

‘Yöneticilerimiz in dediği gibi küçük bir grubuz ya, sağolsun yönetimimiz voleybol maçlarını kapattı, basketbola kısıtlama geldi… 200-300 kişilik bir grup bunlar diyor, 200-300 kişilik grupsak 12 binlik tribünü neden kapatıyorsun? Maraton tribününde kombinesi olan kardeşlerimizin kartlarını neden iptal ediyorsun?  Demek ki başkanın gözünde çok büyük bir grubuz, küçük bir grup değiliz!

‘’Diktatörler muhalif olsun istemez’’

Başkan muhalif ses çıksın istemiyor çünkü biliyorsunuzdur diktatörler hep böyledir. Karşı muhalif olsun istemezler. Aziz Yıldırım %100 diktatördür. Mesela ben Cübbeli Ahmet Hoca’yı cezaevinde ziyarete gitmiştim, bir arkadaşımız da başkanı çağırtmıştı bana orada dediği şu var; ‘ Niye bana bağırmıyorsunuz?’ dedi mesela,  başkanım size bağırıyorlar ya dedim o zaman ağıza alınmayacak bir şekilde başkan bana, ‘ s.. s.. bağıracaklar mecburlar bana’dedi.

‘’Kombineleri iptal edilenler Çağlayan’da gaz yiyenler’’

İşin kötü yanı Maraton’da kartları iptal edilenlerin çoğu Çağlayan’da ona destek veren gaz yiyen insanların kartları iptal oldu.

‘’Kimseden destek almıyoruz’’

Ne Mehmet Ali Aydınlar ne Tahir Kıran ne Hulusi Bengü ne Saadettin Saran başkanın bahsettiği muhalif grup Hakan Bilal Kutluap… Herhangi Hiç birinden destek alıyorsak şerefsiz namussuzuz. Kim de ispatlamıyorsa şerefsiz namussuzdur! O kadar ağır konuşuyorum çünkü hep bizi oradan vuruyorlar.

‘’Kutlamada Alex tezahüratı yanlıştı’’

Şampiyonluk kutlamasında Alex tezahüratı bence de çok yanlıştı. Bunu dışarıdan bir gözle baksan Galatasaraylı olsa yapmaz.

‘’Kötü söz sahibinindir’’

Muhabirimizin Aziz Yıldırım’ın ‘paralı köpekler’ sözünü hatırlatınca Kalya, Yanlış yapılmıştır yine diyorum ama o ağır hakaretlere maruz kalacak kadar değil.

‘’Başkan Ajitasyon yapıyor’’

Başkan medyayı çok güzel kullanabiliyor, ajitasyonu çok güzel yapabiliyor. Biliyorsunuz bi bırakmak istemişti ağladı sağ olsun takım çok kötü durumdaydı bizi bile inandırdı sokaklara döktü. Başkanın işi bitene kadar. İşi varsa başkanın ondan iyisi yok. Şimdi 1 milyon üye projesi var her yerde gülücük dağıtıır sempatik yaklaşır.’

‘’Başkanın ağzı çok bozuk’’

Başkanın ağzı çok bozuk olduğu için, yine korktum daha ağır küfürleri etmediğine şaşırdım. Belkide ana avrat küfür edebilir o kapasitede bir insan çünkü.

‘’Bağdat Caddesi’ndeki yürüyüşe ben kefil oldum’’

O yürüyüşte emniyete bizzat ben kefil oldum da Sefa Kalya olarak GFB olarak herkes biliyor kendimiz kefil olarak o yürüyüşü yaptırdık.  Ama ne yazik ki başkan orda da bizi vurdu ne yapsak yaranamadık yani başkana.’’ İfadelerinde bulundu.

Sefa Kalya’nın olay yaratan röportajına Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım cephesinden nasıl bir açıklama geleceği merakla bekleniyor.