Haberler

Selçuk İnan İçin Tehlike Çanları Çalıyor!

Haber Tarihi: 29 Kas 2014

Selçuk İnan İçin Tehlike Çanları Çalıyor!

Galatasaray’ın kaptanı Selçuk İnan için tehlike çanları çalıyor… İddialara göre Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst, Selçuk İnan’ı karşılarına çekip takımdaki son durumu hakkında görüşeceği konuşuluyor…
Görüşmenin Selçuk İnan tarafından ya tamam ya devam niteliği taşıyacağı ileri sürülürken yönetimin İnan’la yolları ayırma konusunda ortak karar alma niyetinde olduğu söyleniyor.
Son dönemde başarılı oyuncunun performansından memnun olmayan sarı kırmızılı yönetim yeni antrenör Hamza Hamzaoğlu ile birlikte takım kadrosunda önemli değişiklikler yapmayı planlıyor. Genç oyunculara daha çok şans tanınacağı da bu iddialar arasında.

Görüşmenin önümüzdeki hafta yapılacağı ve Selçuk İnan’dan kalması koşulunda fiyatını düşürmesi teklif edileceği konuşulurken İnan’ın Avrupa’dan teklif almasına da muhtemel gözle bakılıyor. Bu sezon için 2 milyon 750 bin Euro ve maç başı 25 bin Euro alan, her sene 100 bin Euro oda zam alacak olan Selçuk'un menajeri ile görüşme yapılıp yurt dışından teklif varsa değerlendirilmesi istenecek. Selçuk eğer feda der ve ücretini indirirse durum değerlendirmesi yapılacak

LEICESTER CITY VE EVERTON İSTİYOR
İngiltere'de yayın yapan radyo kanalı Talksport, G.Saraylı Selçuk İnan'ın Liecester City ve Everton'ın listesinde olduğunu iddia etti. Everton menajeri Roberto Martinez ile Leicester City Menajeri Nigel Pearson'un Selçuk'i istediği ve iki kulübün de girişimlere başladığı belirtildi. Radyo, Selçuk İnan için Roberto Mancini'nin başına geçtiği Inter iddiasını da gündeme getirdi.