Haberler

Sneijder çok mutlu

Haber Tarihi: 3 Ara 2014

Sneijder çok mutlu

Prandelli'nin gidişinden sonra görevi devralan Hamzaoğlu ve Sneijder arasında bir gerginlik olacağı iddia ediliyordu. Hamzaoğlu'nun Dünya Kupası'nda Sneijder'e olan eleştirileri derin yankı uyandırmıştı.

İdmanda Hamzaoğlu Sneijder ilke bir araya gelerek sözlerinin yanlış anlaşıldığını ve Sneijder'in en önemli futbolcularından biri olduğunu söyleyerek aradaki buzlar eridi.

Tecrübeli futbolcu yaptığı açıklamada, “Hoca cana yakın ve benim gibi herkesle yakından ilgileniyor. Performansım daha da artacaktır” dedi.

Florya’daki görüşmeden sonra çok ranatladığını anlatan tecrübeli futbolcu, “Her şeyi konuştuk. Kesinlikle bir sorun yok. Hoca cana yakın ve benim gibi herkesle yakından ilgileniyor. Ona sadece oynamak istediğimi belirttim. O da bu konuda hak edenin formayı tabii ki giyeceğini dile getirdi. Bana göre Hamza hoca ile birlikte performansım artacak ve takıma daha fazla katkı yapacağım. Herkesin hedefi aynı, şampiyonluk. İyi bir hava oluştu. Umarım birlikte çok büyük başarılara imza atarız” ifadesini kullandı.

Hollanda onları konuşuyor

Galatasaray’da Prandelli’nin yerine Hamza Hamzaoğlu’nun göreve başlaması, Hollanda medyasında geniş yer buldu. “Hamzaoğlu Sneijder’in yeni teknik direktörü” başlığını kullanan NOS televizyonu, Hamzaoğlu’nun, Sneijder hakkındaki eleştirilerini hatırlatırken, genç teknik direktörün imza törenindeki, “Sneijder benim en değerli oyuncularımın başında geliyor. Bundan sonra birlikte Galatasaray’ın başarısı için çok iyi işler yapacağız” sözlerine vurgu yaptı.

Yüksek tirajlı gazetelerden De Telegraaf da “Sneijder ile bir problemim yok” başlığını tercih ettiği haberinde, Hamzaoğlu’nun Sneijder hakkındaki görüşlerini ön plana çıkardı. Haberde, Hamzaoğlu’nun “Sneijder en değerli oyuncularımın başında geliyor. Onunlar bir sorunum yok. Kendisiyle özel konuşacağım" ifadelerine de yer verildi. AD gazetesinin "Yeni teknik direktör Hamzaoğlu Sneijder'e iyi bakıyor"başlıklı haberinde ise sözleşmesi feshedilen Prandelli’nin yerine, Galatasaray’da Hamza Hamzaoğlu’nun göreve başladığı duyurdu.