Haberler

Sneijder Ayrılıyor mu

Haber Tarihi: 10 Eki 2014

Sneijder Ayrılıyor mu

Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder, FIFA’ya başvurarak bonservisini eline alabilir! Sneijder yaptığı açıklama da bu yönde haberleri doğruluyor.

Wesley  Sneijder basına yaptığı açıklamada, “Galatasaray'dan alacaklı olduğum doğru, ama kulüp mali açıdan yeni bir yapılanma döneminde ve durumu düzeltmeye çalışıyorlar. Ben şu an sadece milli takıma odaklandım ve bu tip mali konularla menajerim ilgileniyor” dedi.

Sneijder'in bu açıklamaları spor yorumcuları tarafından, "Sneijder Galatasaray'dan ayrılmayı kafasına koydu" şeklinde yorumlandı.

"Sözleşmesini feshedebilir"

Sneijder’in FIFA’ya başvurması halinde sözleşmesini fesih edebileceği ve bonservisini eline alarak istediği takıma gidebileceği belirtilirken, geçtiğimiz transfer sezonunda yaşanan Izet Hajrovic krizi hatırlandı. Bilindiği üzere Izet Hajrovic’te benzer bir şekilde sözleşmesini fesih etmiş ve bonservis bedeli ödenmeden Werder Bremen’e transfer olmuştu.

Not:

Wesley Sneijder 2012-2013 Ocak transfer döneminde Inter’den sarı kırmızılı kulübe 7.5 Milyon Euro’ya transfer olmuştu. Yıllık 3 milyon 200 bin Euro sabit ücret ve maç başı 25 bin Euro ödeme yapılan Sneijder Galatasaray’da 66 maça çıktı, 22 gol attı ve 10 asist yaptı.