Haberler

Sneijder bilmecesi devam ediyor

Haber Tarihi: 2 Oca 2015

Sneijder bilmecesi devam ediyor

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder hakkında hergün başka bir transferi haberi ortaya çıkıyor. Bu seferki ise Juventus Teknik Direktörü Massimilliano'nun Sneijder konusunda istekli olduğunu ve Sneijder'in de bu transfer için evet dediği iddia edildi.

Galatasaraylı Wesley Sneijder'in Juventuslu yöneticilere yeşil ışık yaktığı öne sürüldü.
Juventus'un ocak ayındaki hedefleri arasında yer alan Wesley Sneijder'in İtalyan ekibine 'evet' dediği iddia edildi. Yıldız futbolcuyu Juventuslu idarecilerin önceki gün telefonla arayarak iletişime geçtikleri ve transfer niyetlerini ilettikleri belirtilmişti. Tuttosport'ta yer alan habere göre Galatasaraylı futbolcunun, Torino ekibine gitmeyi kabul ettiği ve bu transfere hazır olduğunu siyah-beyazlılara ilettiği belirtildi.
Ancak iki tarafın sıcak temasına karşın Galatasaray'ın oyuncuyu bırakmamak konusunda ısrarcı olduğu vurgulandı. Torino ekibinin ocak ayında kadrosunu zenginleştirmek istediği, Sneijder'e ise hazirandan önce izin çıkmayacağı, bu yüzden İtalyan ekibinin sportif direktörü Beppe Marotta'nın son günlerde rotasını Bayern Münihli Xherden Shaqiri'ye çevirdiği ve görüşmeleri sıklaştırdığı ifade edildi.

Shaqiri çok daha uygun
Sneijder'i isteyen teknik direktör Allegri'nin de İsviçreli futbolcuya daha sıcak baktığı belirtildi. Sneijder'den en çok 1-2 yıl daha maksimum verim alabileceğini hesaplayan deneyimli çalıştırıcının, Shaqiri'nin genç olması ve orta sahadaki özellikleriyle Hollandalı'yı aratmayacak olması nedeniyle isminin öne çıktığının altı çizildi. Ayrıca Sneijder'in hem bonservisi hem de yıllık ücreti nedeniyle oldukça masraflı olduğu, Shaqiri'nin ise sözleşmesinin haziran ayında sona ermesinden dolayı bonservissiz alınacak olması ve yıllık ücretinin düşüklüğü nedeniyle tercih edildiği belirtildi.