Haberler

Sneijder için düğmeye basıldı

Haber Tarihi: 5 Oca 2015

Sneijder için düğmeye basıldı

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder için Juventus devreye girdi. Daha önce istediklerini söyleyen fakat resmi bir girişimde bulunmayan Juventus harekete geçtiklerini açıkladı.

Torino ekibinin teknik direktörü Massimiliano Allegri, yarın oynanacak Inter karşılaşması öncesi yaptığı açıklamada Sneijder için transfer çalışmalarını başlattıklarını söyledi.

47 yaşındaki teknik adam, “Sneijder’ın transferi için çalışmalara başladık. Elimizdeki kaliteli oyuncuların kalibresinde oyuncular istiyoruz. Sneijder çok kaliteli bir futbolcu ve halihazırda çok kaliteli olan kadroyu daha da derinleştirebilir. Onunla birlikte forma rekabeti de üst seviyeye çıkacaktır” ifadelerini kullandı.

Allegri geçen gün La Stampa'ya verdiği röportajda Sneijder için şu ifadeleri kullanmıştı: "Elde edilebilir bir lüks. Onun gibi birinin eksikliğini hissediyoruz. Ben de 15 milyon euroluk bir villa isterim. Ama bu durum, bana uygun olan bir apartman dairesi almama engel olmamalı. Sneijder da bir villa ama onun özel bir durumu var."

Dün Tuttosport ise, manşetine taşıdığı haberinde Juventus’un Sneijder için Galatasaray’a 2 milyon euro önerdiğini yazmıştı. Fakat Hollandalı oyuncunun menajeri Guido Albers, dün yaptığı açıklamalarda Galatasaray yönetiminin Sneijder’ı satmak istemediğini ve bu oyuncu için en az 20 milyon euro bonsrvis cüreti verilmesi gerektiğini belirtmişti.