Haberler

Sneijder transferinde sıcak gelişme

Haber Tarihi: 24 Ara 2014

Sneijder transferinde sıcak gelişme

Galatasaray'ın Hollandalı yıldız Wesley Sneijder ile ilgili dedikodular bitmiyor. Yıldız futbolcunun menajeri Sneijder transferi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Sneijder'in Galatasaray'da kalmak istediğini fakat yedek kulübesinde de oturmak istemediğini belirtti.

SNEİJDER GALATASARAY'DA MUTLU

Guido Albers: ''Sneijder, Galatasaray'da kalmak istiyor ama yedek kulübesinde kalıyor. Kimse yedek kulübesinde oturmak istemez. Bu karar Prandelli'nin kararı. Burada önemli olan hep böyle mi olacak, gelecek planı ne? Görüşmede konrtrat uzatılması konusunu soracağız. Eğer hayır derlerse tamam diyeceği ve sözleşme bitimi olan Haziran 2016'ya kadar Galatasaray'da kalacak'' şeklinde konuştu.

Albers, ''Basında yazılanlar doğru değil çünkü Galatasaray ile sözleşmesi var. Bu teknik direktörün kararı. Sneijder milli takımdan geldiği için uygun olmadığını düşündüler. Sneijder hep 11'de başlamak istiyor ama yedek kalınca kabul etmekten başka ne yapabilir? Bir ay önce de yedek kaldı. Bna artık alışmak zorunda. Her hafta Prandelli yedek bırakıyor. Dünyada hiçbir kulüp 20 milyon Euro'yu verip Sneijder'i almaz. Bu parayı beklemek hayalcilik olur.'' ifadelerini kullandı.