Haberler

Sneijder'den 'ayrılık' açıklaması

Haber Tarihi: 5 Kas 2014

Sneijder'den 'ayrılık' açıklaması

Galatasaray’ın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder, sarı-kırmızılı kulüpte herhangi bir sorun yaşamadığını belirterek, Galatasaray’dan ayrılma gibi bir fikrinin olmadığını ifade etti.

Son dönemlerde hakkında yapılan yorumlarla ilgili Hollanda’nın NOS televizyonuna konuşan Sneijder, “Ben bu kulüpte memnunum. Basındaki tüm kargaşaya karşın kesinlikle kulüpten ayrılma gibi bir fikrim yok” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’da kendisi açısından herhangi bir sorunun bulunmadığını vurgulayan Sneijder, “Eğer içeride bir şeyim varsa bununla ilgili kulüple konuşurum. Dışarı taşımam. Etrafıma saldırmam. Böyle biri değilim” dedi.

Ligde son oynanan Kasımpaşa maçında yedek kalmasıyla ilgili de Sneijder, sezon başından bu yana 20-25 maçta forma giyen birinin, bir maçta dinlenmesinin sorun teşkil etmeyeceğini belirtti. Sneijder, yapılan yorumları saçma bulduğunu kaydetti.

Hollandalı yıldız, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde dün Borussia Dortmund karşısında aldıkları mağlubiyetten sonra lige odaklanmaları gerektiğini söyledi.