Haberler

Sneijder'in menajeri açıkladı

Haber Tarihi: 7 Ara 2014

Sneijder'in menajeri açıkladı

Galatasaray'ın ve Hollanda Milli takımının yıldız futbolcusu Wesley Sneijder hakkında menajeri Guido Albers konuştu. Albers, Prandelli zamanında ilk 11'de yer alamadığı için sıkıntılar yaşayan Sneijder'in yeni hocası Hamza Hamzaoğlu ile arasının oldukça iyi olduğunu Hamzaoğlu'nun sarfettiği sözler için Sneijder'den özür dilediğini söyledi.

Albers, sarı kırmızılıların eski hocası Cesare Prandelli’nin gidişiyle ilgili olarak, “Artık konuşmaya gerek yok ama Sneijder bu gidişe sevindi” dedi...

"YENİ TEKNİK ADAM İÇİN DÜŞÜNCELERİ ÇOK OLUMLU"

Hamza Hamzaoğlu'nun 2014 Dünya Kupası sırasında Wesley Sneijder'i eleştiren sözlerinin ardından ikilinin arasının nasıl olduğu sorusu üzerine Albers, "Yeni teknik adam ile ilgili ilk düşüncesi çok olumlu, mükemmel. Çok mutlu. Hamza Hamzaoğlu, Sneijder’den özür diledi" açıklamasını yaptı.

"SNEIJDER’E TEKLİF YOK"

Albers, oyuncusu Sneijder’e şimdilik bir teklif olmadığını da belirterek sözlerini şöyle noktaladı:
“Dürüst olacağım; Sneijder’e Inter ve Manchester United’den şimdilik bir teklif yok. Eşi hamile. Çocuğunu Amerika’da doğurmak istiyor haberleri var ama bu gerçek değil. İstanbul’da doğurmak istiyorlar. Çünkü İstanbul’a çok alıştılar.”