Haberler

Taraftarları tek tek aradı

Haber Tarihi: 12 Kas 2014

Taraftarları tek tek aradı

Çaykur Rizespor maçı öncesi Maraton Üst F bloktaki yaklaşık 400 taraftarın kombinesini önlem amaçlı fesheden Fenerbahçe yönetimi, mağdur olan taraftarın gönlünü almak için harekete geçti. Başkan Aziz Yıldırım, taraftarları bizzat telefonla arayarak yaşananları anlattı.

Kulüp yetkilileri, o blokta kombine sahibi olan taraftarları tek tek arayıp mağduriyetlerinin giderileceğini, maddi ve manevi tüm zararlarının da kulüp tarafından karşılanacağını belirtti. Taraftarın tepkisine Aziz Yıldırım da kayıtsız kalmadı. Yıldırım, tepki faksları üzerine bazı taraftarları bizzat kendisi arayarak yaşananları ilk ağızdan anlattı. 

"Ben de Yanal diye bağırdım"

Yıldırım dün bir taraftar ile yaptığı telefon görüşmesinde, "Başkanım, Gençlerbirliği maçında ben de Ersun Yanal diye bağırdım" yanıtı alınca "Neden?" diye sordu. Taraftar, "Şampiyon takımla sezona girdik. Ortam bir anda kötüleşti. Sahadaki futbolda kötüydü. Bunu görünce tepki olarak Ersun Yanal ismini ben de bağırdım. Son 2-3 haftada takım düzeldi. Benim için anlık bir protestoydu" dediği öğrenilirken, Yıldırım’ın da taraftara "Senin tepkinin samimi ve dürüstçe olduğuna inanıyorum. Fenerbahçe yönetiminin, gerçek taraftarı ile ters düşmesi düşünülemez. Sizin içinize karışan provokatörler var. Onları tribünden temizleyeceğim. Cuma günü basın toplantımı izle. Hepsinin ipliğini pazara çıkaracağım" yanıtını verdiği ifade edildi.

"Kombinenizi başkasına vermeyin"

Başkan Aziz Yıldırım görüştüğü taraftarı Eskişehirspor maçından itibaren kombinesini beyanda bulunmadan başkasına veremeyeceği konusunda uyardı. Başkan, "Güvenmediğiniz insana kombinenizi vermeyin. Stada girer olay çıkarırlar. Sizin de başınız yanar" uyarısında bulundu.