Haberler

Trabzonspor’da Halilhodzic Kondisyon Yüklüyor

Haber Tarihi: 11 Eki 2014

Trabzonspor’da Halilhodzic Kondisyon Yüklüyor

Trabzonspor’un son zamanlarda aldığı sonuçların faturası Vahid Halilhodzic’e kesilmişti. Sıkıntılı günler geçiren Halilhodzic, Milli Maç arasını fırsat bilerek takıma kondisyon yüklemesi yapıyor. Ancak son zamanlarda gelen beklenmeyen sakatlıklar hocada endişe yaratıyor.

Kondisyon Yüklemesi Yapılıyor

Sezon başladığından beri sürekli futbolcuların maçlarda istediği kadar koşmadığından yakınan ve her oyuncunun maç başına olduğundan 500 metre daha fazla koşması gerektiği belirten Halilhodzic, “Takımla kamp döneminde yeteri kadar birlikte çalışamadık. Sezon içinde gerek lig gerekse Avrupa maçlarında efor sarf etmemiz nedeniyle yeterli düzeyde tempolu idman yapma imkanımız olmuyor” dedi.

Bayram tatili sonrasında günde çift antreman yaparak hazırlıklarını sürdüren bordo mavililerin teknik direktörü Halilhodzic, özellikle sabah idmanlarında kondisyon yüklemesi yaparak futbolcuların pestilini çıkartıyor. Akşam idmanlarında ise taktik ağırlıklı çalışmalar yaptıran Boşnak hoca, takımını zorlu lig ve Avrupa maçları için daha hazır hale getirmeyi hedefliyor.

Sakatlıklar Sorun Yaratacak

Milli Maç arası sonrasında ilk maçını sahasında Mersin İdmanyurdu ile oynayacak olan bordo mavililer, hazırlıklarını teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde bugün de sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde bu sabah gerçekleştirilen kondisyon ağırlıklı antremanda sakatlıkları bulunan Onur, Deniz ve Papadopoulos katılamadı. Hafif sakatlığı bulunan Özer, Aykut, Mustafa Akbaş, Yusuf ve Constant ise salonda çalışmalarını sürdürdü. Mustafa Yumlu ve Salih Dursun ise takımdan ayrı olarak yan sahada çalışmalarına devam etti. Ayrıca Milli Takımlarında bulunan Yatabare, Waris, Belkalem ve Medjani de antremana katılmadı.