Haberler

Trabzonspor’dan Sürpriz Hamle!

Haber Tarihi: 23 Ara 2014

Trabzonspor’dan Sürpriz Hamle!

Trabzonspor’da transfer döneminin sonralarında sakatlanan Onur Kıvrak tüm planları alt üst etmiş ve Trabzonspor yönetimiyle dönemin hocası Halilhodzic yeni transfer yapmayarak kaleyi Fatih Öztürk’e emanet etmişti. Fatih Öztürk’ün gösterdiği istikrarsız performans ise herkesi hayal kırıklığına uğrattı. 15 maçta kalesinde 24 gol gören ve yapılmaz denen hatalar yapan kaleci Fatih’in yerine ise yönetim ara transfer döneminde yeni bir kaleci almayı planlıyor.

Yabancı sınırlaması nedeniyle de eli kolu bağlı kalan Yanal’ın ise ilk alternatifleri şöyle;

İlk Tercih Gökhan Değirmencioğlu

Erciyes forması giyen Gökhan, Erciyes’in topladığı neredeyse tüm puanların baş mimarı konumunda. Altay alt yapısında yetişen genç kaleci buradan Kayserispor’a transfer olmuş ve burada boy göstermişti. Maliyet konusunda diğer alternatiflere göre bir adım öne görünen Gökhan, her an Bordo Mavili formayı giyebilir.

Nihat Şahin

Ligde altıncı sırada bulunan Mersin İdman Yurdu takımının kalesini başarıyla koruyan Nihat, Ersun Yanal’ın kaleci listesinde ikinci sırada… Karadeniz ekibini UEFA’da yoluna devam etmesi ve birinci kaleci olabilme ihtimali oyuncunun Trabzon’u tercih edebileceği yolunda iddiaları çıkartmakta.

Mert Günok

İki kulüp arasında ki soğuk savaş bu transferde en önemli engel olarak göze çarpıyor. Fenerbahçe’den ayrılırsa direk ilk 11’de forma giyebileceği bir takıma gitmek isteyen Mert’in, Trabzonspor’a gelirse sezon sonuna kadar formayı alacağı kesin gözüküyor fakat sezon sonu Onur’un gelmesiyle birlikte işler karışır gibi gözüküyor.