Haberler

Trabzonspor'a dev çalım

Haber Tarihi: 2 Oca 2015

Trabzonspor'a dev çalım

Dün Eskişehirspor'un sözleşmesini feshettiği Erkan Zengin için Fenerbahçe ve Trabzonspor kıyasıya bir savaş verdi. Erkan Zengin savaşını Fenerbahçe kazandı. Alacakları ödenmediği gerekçesiyle Eskişehirspor'dan ayrılma kararı alan Türk asıllı İsveçli futbolcu, bu sabah menajeri Hakan Şirin'le birlikte Fenerbahçe yöneticisi İlhan Ekşioğlu'nun ofisine giderek, transfer görüşmesi yaptı.

Teknik direktör İsmail Kartal'ın da kadrosunda görmek istediği Erkan ile her konuda anlaşma sağlandı. Yıldız futbolcu, önümüzdeki günlerde kendisini resmen Fenerbahçeli yapan imzayı atacak.Bu arada Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan'ın Erkan'a, "Bonservisin 1.5 milyon Euro, alacaklarını bu rakamdan düşelim" teklifinde bulunduğu belirtildi.Erkan Zengin'in buna karşılık, "Benim Eskişehirspor'dan 800 bin Euro alacağım var. 500 bin Euro da nakit para ödeyeyim bonservisimi bana verin" dediği ifade edildi.

Hoşcan'ın ise, "400 bin Euro yatırıp serbest kalmanı önleyebiliriz. Ancak Eskişehirspor'da kalmak istemeyeni zorla tutamayız, yolun açık olsun" diyerek görüşmeyi noktaladığı öğrenildi.