Haberler

Tulun'la Görüşme Tepki Topladı

Haber Tarihi: 24 Eki 2014

Tulun'la Görüşme Tepki Topladı

Galatasaray'da seçim öncesi sürpriz buluşma! Yarsuvat’ın ekibi, Bülent Tulun ile görüştü!

Galatasaray’da, yarın yapılacak başkanlık seçimi öncesi sürpriz bir buluşma gerçekleşti. Fatih Terim’in gönderilmesinde başrol oynadığı öne sürülen Bülent Tulun, Duygun Yarsuvat'ın ekibiyle buluştu.

Galatasaray’da, camia ve taraftara “eyvah” dedirten bir gelişme yaşandı.

Yarın yapılacak seçimde, Galatasaray kongre üyelerinden başkanlık için oy isteyecek olan Duygun Yarsuvat’ın ekibi, mevcut başkan Ünal Aysal’ın danışmanı Bülent Tulun ile bir araya geldi.

Görüşmede, eski yöneticiler Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst de yer aldı.

Görüşmeye mavi bir dosya ile gelen Bülent Tulun’un Almanya’daki çalışmalar hakkında bilgi verdiği ifade edildi. Ancak bu buluşma sosyal medyada büyük tepki çekti.

Galatasaray’da, Fatih Terim döneminin sona ermesinde başrol oynadığı ileri sürülen ve yaptığı transferlerle büyük eleştiri alan Bülent Tulun’un yeniden gündemi gelmesi sarı-kırmızılıları kızdırdı.

Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak’ı mesajlarla eleştiren Galatasaray’lı taraftarlar, “Bülent Tulun Galatasaray’ın Brütüs’ü. Şu an takım yerlerde bunun en baş sorumlulularından birisi de kendisi. Böyle birisini yeniden gündeme getirmek bu kulübe ihanettir” dediler.