Haberler

Tweet'inde kalpli öpücük yolladı olay oldu

Haber Tarihi: 13 Oca 2015

Tweet'inde kalpli öpücük yolladı olay oldu

Okulları tatil olunca erken aldıkları biletleri yanan üniversiteli öğrenciler mağdur oldu. Kocaeli üniversitesi öğrencileri de aldılar ellerine gitarlarını,mağduriyetlerini de rektöre şarkı besteleyerek dile getirdiler. Onlara cevap kocaeli üniversitesi rektörü sadettin hülagü'den geldi. Hülagü öğrencilere attığı kalpli ve gülücüklü tweet sosyal medyada gündeme oturdu.

Okullar tatil olunca üniversite öğrencilerinin biletleri yandı.Onlarda rektöre şarkıyla seslendi.Rektörse öğrencilere öpücüklü ve kalpli tweet attı. Yurdu etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava birçok ilde okulların tatil edilmesine neden oldu.İlkokul ve liseli öğrenciler tatile sevinirken bazı üniversiteli öğrenciler üzüldü.Çünkü final sınavıları kar tatili nedeniyle ertelendi.Binlerce öğrenci de bu tatilden zararlı çıktı. Çünkü erken aldıkları uçak ve otobüs biletleri yandı.Ailelerine kavuşmayı bekleyen öğrencilerin ,yarı yıl tatilleri bir hafta gecikti.Hal böyle olunca kocaeli üniversite öğrencileri aldı eline gitarları,rektör Sadettin Hülagü'ye şarkı besteledi.

Rektör hülagü ise öğrencilerine tweetle yanıt verdi.Öğrencilere tatil modundan çıkın diye seslenen rektör'ün Tweetinde ki gülücük ve kalp sosyal medyanın gündemine oturdu.