Haberler

Uluç'tan Bomba Açıklamalar!

Haber Tarihi: 12 Kas 2014

Uluç'tan Bomba Açıklamalar!

 “Duygun Yarsuvat emanetçi başkan. Galatasaray batarsa batsın diyor”, “Abdurrahim Albayrak’ın futbol yönetmekle alakası yok”, “Prandelli Galatasaray’ın kuklası” Bu sözler usta gazeteci Hıncal Uluç’a ait… Uluç, Sabah gazetesindeki köşesinde Galatasaray yönetimini ve teknik heyetini yine çok ağır sözlerle eleştirdi.

Usta gazeteci hıncal uluç, sabah gazetesindeki köşesinde galatasaray başkanı duygun yarsuvat, yönetici abdurrahim albayrak ve teknik direktör cesare prandellı’yi topa tuttu..

Hıncal Uluç’tan Salvolar!

Duygun Yarsuvat için “Emanetçi başkan” yakıştırmasını yapan Hıncal Uluç, ağır ifadeler kullandı;

“Galatasaray’ın Başkanı, ‘Roma 7 Gol Yedi De Antrenör Mü Değiştirdi’ Diyerek Prandelli'nin Peşine Takılmış. Duygun Yarsuvat'ın, Galatasaray İle İlgili Herhangi Bir İhtirası Yok! 'Ben Mayısta Bırakacağım. Batarsa Batsın!' Diyor”

Uluç’un hedefindeki bir diğer isim Florya’dan sorumlu yönetici Abdürrahim Albayrak’tı.

 “Albayrak’ta Yöneticilik Vasfı Yok!”

Abdurrahim Albayrak da hayal bile edemeyeceği bir yere geldi. Başkan yardımcısı ve futboldan sorumlu yönetici oldu” diyen Hıncal Uluç, Albayrak’a şu sözlerle yüklendi:

“Baktı Ki Prandelli, Her Dediğine 'Evet' Diyor, Birden Bire Fatih Terim'ciliği Bırakıp, Prandelli'ci Olan Abdürrahim Albayrak Var. Abdürrahim Albayrak Tanıdığım En Yürekten Galatasaraylı… Futbolcular İçin Birinci Sınıf Ağabey... Ama O Kadar... Öyle Şube Yönetmekle, Futbolu Yönetmekle Alakası Yok!.. Bu Sistem Abdürrahim'i De Bitirecek. Abdürrahim Albayrak'ı Çok Seven Tribünler Var, Onlar Da Silecekler Defterden... Çünkü Adamı, Yapamayacağı Bir Yere Getirdiler. O Da İşin Cazibesine Kapıldı”

Hıncal Uluç’un son hedefiyse Galatasaray teknik direktörü Cesare Prandelli oldu.

Uluç, Prandelli’yi kuklaya benzetti;

 “Prandelli Kukla Gibi!”

“Bu Galatasaray, Bu Prandelli İle Gidecek Anlaşıldı. Futbolu Bilmeyen, Futbolu Anlamayan, Futbolu Yönetemeyen Bir Teknik Direktör, Bunların Hiçbirinden Anlamadığını İddia Eden Bir Kulüp Başkanı!.. Galatasaray'dan Ne Ümit Edeceksin Ki?.. “Sabri'yi Affettim” Diyor; Daha O Hafta Sabri İlk 11'de Sahaya Çıkıyor! Prandelli'deki Şeyliğe Bak... Kelimeyi Kullanamıyorum. Çünkü Kullanacağım En Hafif Kelime, Türk Ceza Kanunu'na Göre Suç... 'Prandelli'deki Şeyliğe Bak.' Herkes 'Şeyin' Yerine İstediğini Koysun. Böyle Bir Adam, Galatasaray'ın Teknik Direktörü!.. Sadece Sabri Olayı, Prandelli'nin Galatasaray'dan Değil, Türkiye'den Kovulması İçin Yeterli... Adam Çünkü 'Benim Aklım Yok. Ben Emir Kuluyum' Diyor. Emir Kullarını Her Yönetim Sever Zaten... Ne Dersen Yapıyor Adam!”