Haberler

Uzerli'den bomba açıklama

Haber Tarihi: 23 Ara 2014

Uzerli'den bomba açıklama

Muhteşem Yüzyıl dizisi ile ün kazanan ardından özel hayatı ile çokça gündeme gelen güzel oyuncu Meryem Uzerli bu açıklaması çok konuşulacak. Geçtiğimiz günlerde gündeme bomba gibi düşen Ozan Güven ile beraber olduklarına dair fotoğraflardan önce Tuba Ünsal'ın doğum günü partisinde açıklamada bulunan Uzerli, şti. Tuba Ünsal’ın doğum günü partisinde 'Avrupalıyım, çok çapkınım' dedi.

Tuba Ünsal'ın doğum günü partisinde Meryem Uzerli'nin “Almanya’da takıldığım 3 kişi var” dediği ortaya çıktı.

Uzerli’nin 7 Aralık’ta katıldığı Tuba Ünsal’ın Karaköy’deki doğum günü partisinde “Ben çapkın bir kadınım, Almanya’da takıldığım 3 kişi var” dediği ortaya çıktı. Yeni dizisinin tanıtımı için geldiği İstanbul’da Uzerli, hafta sonu otelde canı sıkılınca menajerine “Eğleneceğim bir yere gidelim” dedi.

Menajeri de kendi ajansına bağlı olarak çalışan Tuba Ünsal’a “Meryem senin doğumgününe gelebilir mi?” diye sordu. Ünsal bu isteğe “Tabii ki” cevabını verdi. Partide bol bol içip eğlenen Uzerli, geceye katılan ünlü bir iş adamının akrabasıyla da yakından ilgilendi. Aynı hafta röportajlarında da “Avrupa kadınıyım. Çok çapkınım” diye demeç veren Uzerli, gecede Almanya’da takıldığı birden fazla sevgilisi olduğunu da söyledi.