Haberler

Veysel Beşiktaş Yolunda!

Haber Tarihi: 4 Kas 2014

Veysel Beşiktaş Yolunda!

Geçen sezondan bu yana defansın sağındaki problemi çözemeyen Beşiktaş’ta bugün flaş bir gelişme yaşandı. Galatasaray’da gözden düşen yıldız oyuncunun devre arasında Kartal olacağı iddia edildi. Öte yandan kaptan Tolga Zengin’den gelen haber ise Siyah Beyazlıları şok etti.

Savunmasının sağında sıkıntılar yaşayan Beşiktaş şimdiden bu sorunu çözmek için harekete geçti.

Gündeminde Odense formasını giyen Martin Linnes ve Çek Milli Takımı'nın sağ beki Pavel Kaderabek olan siyah-beyazlılara sürpriz bir isim daha önerildi.

İşte o isim; Eskişehirspor’da yıldızlaşan ancak transfer olduğu Galatasaray’da bir türlü beklenen veremeyen Veysel Sarı…

Veysel Sarı, geçtiğimiz dönemlerde de Beşiktaş’ın gündemine gelmiş ancak yüksek bonservis bedeli nedeniyle siyah-beyazlı yönetim tarafından transfer listesinden çıkarılmıştı.

Ancak bu kez durum çok farklı… Beşiktaş’ın sağ bek ihtiyacı artık acil bir hal almış durumda. Veysel de Galatasaray’da kalmak istemiyor.

Veysel aslında Kara Kartal’a yabancı değil. Tecrübeli oyuncu, bir dönem Beşiktaş yöneticiliği yapan ve Beylerbeyi kulübünün de başkanlığını üstlenen Sinan Vardar’ın deyim yerindeyse öğrencisi…

Veysel Sarı ile şu anda Beşiktaş’ta futbol takımından sorumlu yönetici olarak görev yapan Sinan Vardar’ın oğlu Mete Vardar yakından ilgileniyor.

İkilinin neredeyse her gün konuştuğu ve karşılıklı anlaşma sağladıkları da gelen haberler arasında.

Aldığımız bilgilere göre, Galatasaray yönetimi de Veysel Sarı’nın ara transferde takımdan ayrılmasına sıcak bakıyor.

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic’in de Veysel Sarı transferine olur verdiği şu anki gelişmelerin her iki taraf adına da olumlu geçtiği ifade edildi.

Bir büyük sürpriz yaşanmaması halinde Veysel’in ligin ikinci yarısında Beşiktaş forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

Bu arada derbiyi kaybeden Beşiktaş’a bir kötü haber de kalecisi Tolga Zengin’den geldi. Fenerbahçe maçında omuzundan sakatlanan Tolga’nın çekilen MR’ında yırtık tespit edildi.

Tedavisine hemen başlanan tecrübeli file bekçisinin bu hafta Başakşehir maçında forma giyemeyeceği kaydedildi.

Öte yandan Beşiktaş, Fenerbahçe derbisinde yapılan çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle PFDK’ya sevk edildi.

Siyah-beyazlılar, "Çirkin ve kötü tezahüratı" ve "Saha olayları" nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.