Haberler

Volkan içini döktü

Haber Tarihi: 3 Kas 2014

Volkan içini döktü

Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel, 2-0 galip geldikleri Beşiktaş maçının ardından yayıncı kuruluş mikrofonlarına açıklamalar yaptı. Tecrübeli kaleci, Saracoğlu'nda taraftarların kendilerine tepki göstermesine isyan ederken, takımdan ayrılan bazı isimlerin de içeride yaşananları anlatması ile ilgili eleştiride bulundu.

Volkan Demirel'in şunları söyledi:

"Güzel bir maç oldu. Türkiye'nin 2 büyük takımına yakışır. Herkes onları konuşuyor, bizi kötülüyordu. Sonuçta iki takım da kazanmak istiyordu, neticesinde kötü Fenerbahçe bugün çıktı galip geldi. Beşiktaş 10 kişi kalmasına rağmen, iyi pozisyonlar buldu. Güzel bir galibiyetle haftayı bitirdik."

"Bu takıma sahip çıkılsın"

"Şampiyon olmak da önemli, ama ben kendi adıma konuşuyorum. Hiçbir menfaatim yok Fenerbahçe'den. Amacımız Fenerbahçe taraftarını sevindirmek. Bu takıma sahip çıkılsın. Yarın ben de gideceğim buradan, ancak burada olanları söylemeyeceğim. Her şey benimle mezara gider. Ben buradan, fazla detaya girmek istemiyorum. Anlatacak çok şey var da, zamanı gelince anlatacağım. Amacımız ailemizi, çocuğumuzu yanımıza alıp bir dışarı çıkıp yemek yemek. Arkadaşlarla bu hafta bir organizasyon yaptık, ailemizden fedakarlık ederek. Taraftarlarımız da, yirminci, otuzuncu dakikada farklı tezahüratlarla farklı şeylere çekmesin olayı. Biraz beklesinler. Ama menfaatimiz yok, kimse bunu unutmasın. Lider olmak tabii ki önemli, eleştirilmek de futbolda var. Yarın birgün yine takım arkadaşlarım ıslıklanır, farklı yerlerin, isimlerin tezahüratları yapılır. Bu takıma güvensinler."