Haberler

Yönetim Mazbata'yı Aldı!

Haber Tarihi: 28 Eki 2014

Yönetim Mazbata'yı Aldı!

Galatasaray’da başkan Duygun Yarsuvat ve yeni yönetim göreve resmen başladı. Sarı kırmızılı kulüpte bugün yapılan mazbata töreninde gündem Prandelli ve yeni teknik direktör iddialarıydı.

Teknik direktörü Cesare Prandelli’yi gözden çıkaran ancak çaldığı her kapıdan eli boş dönen Galatasaray Hagi’ye kaldı.

Cim-Bom’un hocası değişiyor mu?

Rumen teknik direktörün önümüzdeki günlerde İstanbul’a geleceği ve son görüşmelerin ardından George Hagi’nin Galatasaray’ın başına geçeceği iddia edildi.

Sarı kırmızılı kulübün yeni başkanı Duygun Yarsuvat, bugün düzenlenen mazbata töreninde teknik adam arayışlarını yalanlarken, Prandelli’ye de arka çıktı.

Bu arada mazbata töreninde yer alan Galatasaray’ın futbol şubesi sorumlusu Abdurrahim Albayrak da teknik direktör aradıkları haberlerine tepki göstererek gazetecilere sitem etti.

“Yağmurda gözümü silerken, ağlıyor yazdınız. Mustafa Denizli ile görüştüğümü yazdınız, hiç kimse ile görüşmedim, ayıp ediyorsunuz” diyerek duygularını dile getiren Albayrak, basın toplantısında Sabri konusunda konuştu.

Basın toplantısı, Galatasaray’ın yeni başkanı Duygun Yarsuvat’ın eline fotoğraf makinesini alıp gazetecilerin fotoğrafını çekmesiyle neşeli bir şekilde noktalandı.