Haberler

Yıldırım'ı çileden çıkardı!

Haber Tarihi: 21 Eki 2014

Yıldırım'ı çileden çıkardı!

Fenerbahçe’nin ezeli rakibi Galatasaray’a 2-1 yenildiği derbi golsüz devam ederken gördüğü kırmızı kart nedeniyle sarı-lacivertlilerin kaybetmesinde başrolde olan Bruno Alves’i Başkan Aziz Yıldırım affetmiyor.

Alves’in Galatasaray derbisinde gördüğü kırmızı kart Başkan Aziz Yıldırım’ı küplere bindirdi. Geçen yıl Süper Kupa’da benzer bir hareketle atılan Portekizli futbolcuyu yenilginin baş sorumlusu olarak gören Yıldırım’ın, yıldız oyuncunun menajerini İstanbul’a çağırdığı öğrenildi.

Alves’in geçen sezon Süper Kupa maçında benzer bir hareketle atılmasını affeden Başkan ikincisinde ise çileden çıktı.

Yurtdışından çağırılan oyuncunun menajeri ile yapacağı görüşmede Yıldırım futbolcunun gördüğü bu karttan dolayı tepkisini bir kez daha aktaracak. Yıldırım ayrıca Alves’le görüşerek sert bir şekilde uyardığı ve futbolcunun artık kredisini tükettiğini ifade ettiği bildirildi.

Bu kadar kritik bir maçta takımını yalnız bırakan Alves’i Yıldırım’ın gözden çıkardığı ve iyi bir teklif gelmesi halinde satacağı öğrenildi. Ancak şu an için kadro dışı gibi bir durumun bulunmadığı kaydedildi. Bunda en büyük etkenin ise takımda yaşanan stoper sıkıntısının olduğu belirtildi. Uzun süredir sakatlığı bulunan Egemen’in yanı sıra Bekir’in de cezalı durumda olması teknik heyetin de elini kolunu bağlamış durumda…

Kartal, Alves’i evine gönderdi

Dünkü çalışmada ise teknik direktör İsmail Kartal, futbolcuyu çalışmaya dahil etmedi. Alves’in moralinin çok bozuk olduğunu gören Kartal “İyi gözükmüyorsun. Evine git dinlen. Kendini toparla yarın öyle gel” diyerek futbolcuya bir gün izin verdiği öğrenildi.