Haberler

Yıldırım'ın davet etmediği isim

Haber Tarihi: 24 Eki 2014

Yıldırım'ın davet etmediği isim

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 'Hedef 1 Milyon Üye' projesinin tanıtımına muhaliflerini bile davet ederken, eski yol arkadaşını çağırmadı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, muhaliflerini bile davet ettiği 'Hedef 1 Milyon Üye' projesinin tanıtımına Hamdi Akın'ı çağırmadı.

Fenerbahçe Kulübü'nün 'Hedef 1 milyon üye' projesi için 15 Ekim'de Four Seasons Hotel'de düzenlediği tanıtım gecesinin davetli listesi ortaya çıktı.

Davetliler arasında en dikkat çeken isim Mehmet Ali Aydınlar oldu... 3 Temmuz sürecinde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı olan Aydınlar'ın yanı sıra, aynı dönemde TFF Yönetim Kurulu'nda yer alan isimlere de davetiye gönderildi.

Kulübe emeği geçen eski yöneticileri, hatta şu an kendisine muhalif olan isimleri bile davet eden Yıldırım, buna karşın Türkiye'nin en ünlü iş adamlarından birine davetiye göndermedi. Bu isim, bir dönem Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulunda da yer alan Hamdi Akın'dan başkası değildi.

Camiada 'iç barışı sağlama' adına, muhaliflerine bile zeytin dalı uzatan Yıldırım'ın, Akın'ı çağırmaması son derece 'manidar' bulundu.

Hatırlanacağı üzere Aziz Yıldırım, şike davası sürecinde Hamdi Akın'la problem yaşamıştı. Yıldırım, başkan seçildiği son kongrede, rakibi Mehmet Ali Aydınlar'ın listesinde yer alan Hamdi Akın'la herkesin gözü önünde tartışmıştı.