Haberler

Yıldırım'a Şok Sesini Kestiler!

Haber Tarihi: 31 Eki 2014

Yıldırım'a Şok Sesini Kestiler!

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisine sayılı saatler kala ortam iyice ısındı. Dün Beşiktaş başkanı Fikret Orman’ın, “Kimse bizden soyunma odası basmamızı beklemesin” açıklamalarına, Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım’dan sert karşılık geldi. Aziz Yıldırım, Beşiktaş ve Fikret Orman’la ilgili şok sözler sarf etti.

Pazar günü oynanacak derbi öncesi Fenerbahçe’de flaş bir gelişme yaşandı.

Takıma moral vermek için Samandıra’ya giden başkan Aziz Yıldırım futbolcularla yemekte araya geldi ve bir konuşma yaptı.

Başkan Aziz Yıldırım’ın hedefinde ezel rakipler Galatasaray ve Beşiktaş vardı. Ancak Aziz Yıldırım konuşmasını sürdürürken beklenmedik bir olay yaşandı. Yıldırım’ın konuşmasını yayınlayan Fenerbahçe televizyonu yayını yarıda kesti. Başkan Aziz Yıldırım'ın konuşması sırasında, gelen uyarı üzerine yayın kesildi.

Yayın sırasında, "çık-çık" denmesi izleyenleri şaşırttı. Fenerbahçe muhabiri Fatih Demirkol izlenimleri bir süre daha aktardıktan sonra FB TV reklama girdi.

Peki Aziz Yıldırım o sırada neler söylüyordu?

"Bu derbiyi kazanırsanız devreyi 7-8 puan önde tamamlarız. Galatasaray'ın hiçbir gücü yok onları daha kötü günler bekliyor. Beşiktaş'ın arkası boş yani para olarak… Lider giderken paralı olamazsanız fizik ve zihin olarak yorgunluklar başlar."

Sonra Ne Oldu?

Aziz Yıldırım daha sonra tekrar FB TV canlı yayınına bağlanıp açıklama yaptı. Yıldırım deyim yerindeyse burada bomba üzerine bomba patlattı.

İşte Aziz Yıldırım’ın o açıklamaları;

- “Beşiktaş hakemlerle ilgili konuşuyor. Bu hafta da Fikret bey hakemi gözleyecekmiş. Burası BBG evi mi?

- “Ben soyunma odasına giderken yolda gördüm söyledim. Hakem odası basmadım. Koridorda söyledim. Devre arasında yanlış yaptığını yüzlerine söylüyorum. Gerekirse basarım onu da bilsinler. Fenerbahçe'nin haklarının yenmesini engellemek için bunu da yaparım. Yıldırım Demirören de zamanında hakem odasına, rakip soyunma odasına gitmedi mi?”

- “Ben hakeme “İyi yönetemiyorsunuz, bir daha buraya gelemezsiniz” dedim diye ceza aldım. Bunu diyemez miyim? Maddi, manevi kayıplarım var. Bunu dile getirmeyecek miyim? 60 gün değil 160 gün ceza versen ne yazar. Haklı olduğum her şeyi dile getiririm. Sağır ve lâl olacağız yani. Buna müsaade etmem. Konuşmaya başlarsam altında kalırlar. 17 senede olan her şeyi biliyorum.”

- “(Beşiktaş'a) Siz de kupadan yargılandınız, gittiniz kupayı iade ettiniz. Çıkın söyleyin şike yaptınız mı yapmadınız mı herkes bilsin. Çıkın deyin “Biz şike yapmadık.” o zaman ben de bir şeyler söyleyeceğim. Bizim arkamıza saklanmışlar nereye gidersek oraya geliyorlar. Fikret Orman'a hiç yakıştıramadım. Varsa gücün sen de in soyunma odasına. İnebiliyorsan in!”