Haberler

Yanal'dan ince mesaj

Haber Tarihi: 31 Eki 2014

Yanal'dan ince mesaj

Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Ersun Yanal, Galatasaray’la görüşüp görüşmediği sorusunu “Bu noktada sessiz kalmayı tercih ederim” diyerek geçiştirdi.

Galatasaray’da, yeni yönetimin göreve gelişinin ardından İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli ile yolların ayrılacağı haberleri iyiden iyiye yüksek sesle dillendirilmeye başlandı. Prandelli sonrası için ise en büyük adayın Ersun Yanal olduğu belirtildi.

Sezon başında Fenerbahçe’den ayrılan Yanal, konuyla ilgili satır aralarında çarpıcı mesajlar verdi. Her şeyden önce son derece hassas ve nazik bir süreçten geçildiğini belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Şu an konuşmak için doğru bir zaman olduğunu düşünmüyorum. Bu noktada sessiz kalmayı tercih ederim. Beklemek gerekir. İleride açıklama yapabilirim” şeklinde konuştu.

Ersun Yanal ismini sarı kırmızılı yöneticiler de tartışmaya devam ediyor. Galatasaray’daki oyuncuları iyi tanıyor olması Yanal’ın artıları olarak görülürken, Fenerbahçe taraftarının hala adını andığı bir isim olması Yanal konusundaki eğilimi güçlendiriyor. 4′üncü yıldızı Ersun Yanal ile takma ihtimali sarı-kırmızılılar tarafından cezbedici bulunuyor.