Haberler

Yeni fenomen hoca sosyal medyayı salladı

Haber Tarihi: 8 Oca 2015

Yeni fenomen hoca sosyal medyayı salladı

Din alimlerinin son zamanlardaki ilginç çıkışlarını ve kendilerine göre özellikle de kadınlarla ilgili getirdikleri yasakların ardı arkası kesilmiyor. Yine bir imam çıktı ortaya ve vaazları sosyal medyada oldukça popüler hatta Cübbeli'ye rakip olarak gösteriliyor.

Farklı ve ilginç vaazlarıyla şaşırtan Cübbeli Ahmet Hocaya rakip geldi. Büyük Osmanlı Cami İmamı Yasin Gündoğdu'nun sohbetleri, sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor. Yasin Gündoğdu'nun takıntısı ise ne kadın spikerler ne de çalışan kadınlar. Sosyal paylaşım sitelerinden dertli olan İmam Gündoğdu'nun sinirlendiği konu da Selfie. İmam konuşmasında bir ara o kadar sinirlendi ki baba ve ağabeylere seslendi. Şimdiki zamanın ağabeylerini ve babalarını lıght olmakla suçlayan imam kızların sosyal medyadan sevgili bulması da onu çilenden çıkarmaya yetti. İmam Gündoğdu konuşmasını da beddua okuyarak bitirince cemaat dondu kaldı.

Sosyal medyada adeta paylaşım rekorları kıran Cübbeli Hoca'nın varisi kabul edilen Yasin hocaya ilgi çok fazla geldi. Özellikle güncel konulara değinen ve gençlerin sosyal medya hesapları ile ilgili yorumlarda bulunan hocaya en büyük ilgi yine gençlerden geldi.

Yaptığı sivri açıklamalara rağmen yoğun ilgi gören Yasin Gündoğdu sosyal medyada en popüler hoca olma yolunda devam ediyor. Sert açıklamalarına rağmen sevilen hocaya yeni fetva istekleri geliyor.