Haberler

Yenilgi Sonrası Gecelerde!

Haber Tarihi: 14 Kas 2014

Yenilgi Sonrası Gecelerde!

A Milli Takımın yıldızlarından Arda Turan için ortaya atılan bir iddia kulislere bomba gibi düştü. İddiaya göre, arda, 4-0 mağlup olduğumuz Brezilya milli maçının sonrasında iki özel partiye katılıp eğlencenin doruğuna vardı. Ancak Arda Turan bugün sosyal medya hesabından bu iddiaları sert bir dille yalanladı.

İspanya’da oynadığı futbolla parmak izleyenlere parmak ısırtan Arda Turan, A Milli takım formasıyla deyim yerindeyse dökülüyor. Hal böyle olunca da, Arda turan eleştiri oklarından kendini kurtaramıyor.

Brezilya’ya 4-0 kaybettiğimiz maçın sonrası, ortaya konan kişiliksiz futbol izleyenleri çıldırtmış, herkes burnundan soluyor. Futbolun içinde olanlar,  “Bu kötü tablodan nasıl kurtuluruz” un peşinde…

Arda ise yine gecelerde, İsyanya’da izin günü dışında dışarı çıkamayan Arda, Türkiye’nin, farklı Brezilya yenilgisi nedeniyle kahrolduğu gecenin hemen bir kaç saat sonrasında gecelerde.

Önce özel bir derginin gecesine katılıyor Arda, yılın en iyi giyinen erkeği ödülünü alıyor. Partide eğleniyor…

Arda’nın hızı kesilmiyor, ardından ise kardeşi Okan Turan’ın davet ettiği kızlarla sabaha kadar eğleniyor. Vur patlasın çal oynasın…

75 milyonun göz bebeği Arda, belki de gençliğinin verdiği heyecanla asıl işini unutuyor. Belki de Allah göstermesin diyoruz ama sakatlığa davetiye çıkarıyor.

İddiaları Yalanladı!

Bu arada Arda Turan sosyal medya hesabından bu iddiaları yalanladı, işte o açıklamalar.