Haberler

Zarrab uçak aldı

Haber Tarihi: 5 Oca 2015

Zarrab uçak aldı

17 aralık operasyonunun kilit isimlerinden işadamı uçak koleksiyonuna bir yenisi daha ekledi. Adı yolsuzluk iddialarına karışan iş adamı reza zarrab 58 milyon dolarlık uçak satın aldı. Ayrıca zarrab ile ilgili çarpıcı bir iddiada ortaya atıldı. İddialara göre Zarrab ile Ebru gündeş boşanacaklar. İddiaların gerekçesi ise bakın ne? Adı yolsuzluk iddialarına karıştı. Gözaltına alındı..serbest kaldı..hıkayesı hiç bıtmedi. Hıçte bıtecek gıbı de değil...İş adamı reza zarrab 58 milyon dolarlık uçak satın aldı.17 aralık operasyonunun ardından zarrab'ın mal varlığına tedbir kararı konulmuştu. Ancak dosyaya takipsizlik kararı verilmesiyle zarrab bütün mal varlığına yeniden kavuştu. İşadamı vakit kaybetmedi. Kendi havacılık şirketine 58 milyon dolar değerinde gulfstream g550 model uçak satın aldı.

Uçağın fotoğrafları zarrab'ın sahibi olduğu şirketin facebook hesabından paylaşıldı.Bu arada zarrab ile ilgili yeni bir iddia da ortaya atıldı. Şarkıcı ebru gündeş ile reza zarrab'ın boşnacağı iddia edildi.
İddialara göre ebru gündeş'in tape olaylarında zarrab'ın kendisine bir kadın ayarlanmasını istediği için aralarının açıldığı, gündeş'in bu olay üzerine boşanmak istediği belirtildi.Ancak zarrab'ın gündeş'i çocuğunu göstermemekle tehdit ettiği iddia edildi.